Blogg, Okategoriserade

Selder&Co – Linolja och Linoljefärg när det är som bäst.

träimpregnering

Linolja och Linoljefärg

 

Vi är stolta återförsäljare av Selder&Co Linoljor och Linoljefärg som har mer än 50 års erfarenhet av framställning, forskning och utveckling i sin unika produktlinje. Med full kontroll över processen från råvara till produkt, garanteras produktens funktionalitet. Man har en extremt hög kvalitet i det mesta man företar sig. Det här är Linoljefärg, som används såväl inomhus såsom utomhus, i absolut toppklass. Dessutom är den helt giftri och torkar snabbare än de flesta andra liknande produkter på marknaden.

Grundolja

Grundolja

Selder & Co Grundolja är en torkande olja som gör trä vattenavvisande, formstabilt och motståndskraftigt mot röta. I tillägg så blir trä behandlat med Grundolja mer hållfast. Dokumentation visar att trä impregnerat med Grundolja från Selder & Co skyddar mot röta i minst 24 år.

Linoljefärgen finns i två utföranden. Halvmatt och halvblank. Färgerna kan målas såväl inomhus såsom utomhus med pensel, spruta eller roller på alla typer av underlag. Trä, metall och puts är vanligast. Linoljefärger från Selder & Co kan blandas i princip regnbågens alla färger. RAL, NCS eller de egna framtagna kulörerna är de vanligaste. Färgen är bruksklar och man behöver inte späda produkten. Linoljefärg är extremt dryg och man målar 12-20kvm/lit. Selder & Co linoljefärg torkar på under 24 timmar vid 20 graders temperatur och god luftväxling.

Linoljefärg

Linoljefärg Vit Halvmatt

 

Linoljefärg

Linoljefärg Vit Halvblank

Linoljefärg Grund

Linoljefärg Grund

 

Back to list

Related Posts