Blogg, Okategoriserade

Sandberg Wallpaper – Vackrare hem med stil.

Sedan några år så är Sandberg Wallpaper en naturlig del av vårt sortiment. Vi gillar verkligen Sandbergs sortiment vad gäller tapeter och hur de fångar rätt känsla och stil. Kännetecken är väldigt stilsäkra tapeter som man kan leva med väldigt länge. Man har sedan många år haft marknadens kanske bästa utbud när det gäller randiga tapeter och även stilrena traditionella tapeter.

På senare år har man dock utvecklats och nu kommer bredare kollektioner med inspiration från hela världen.

L’Hôtel

Det räcker att man tar en titt på den härliga L’Hôtel för att förstå det. Nedan ser man mjukpampiga tapeten Marie

Sandberg Wallpaper Marie 801-24

Sandberg Wallpaper Marie

L’Hôtel är en samling tapeter där lite smågalna uttryck samsas med klassiska stilideal och kaxig pondus.

Alla tapeter i Sandberg Wallpaper L’Hôtel hittar man här. L’Hôtel

Kubel Kids

Sandberg Wallpaper har även omfamnat de små i vårt samhälle och skapat en ljuvlig liten tapetserie som heter Kubel Kids.

Kubel Kids sammanfattas av drömmiga mönster i en mjuk färgskala som designern Anna Kubel och Sandberg Wallpaper tagit fram.

Nedan ser vi underbara tapeten Ava.

Sandberg Wallpaper Ava 400-96

Sandberg Wallpaper Ava.

Nippon

Senaste tapetsamlingen på tapethimlen från Sandberg Wallpaper är Nippon. Nippon är en tolkning på Wabi-sabi traditionen. Sammanfattat kan man säga att det enkla, okomplicerade och inte alltid perfekta ligger till grund för inspirationen.

12 olika handritade mönster får samsas i kollektionen. Vad sägs om Pine

Sandberg Wallpaper Pine

Sandberg Wallpaper Pine

 

De här tapeterna är verkligen något utöver det vanliga och det är så otroligt glädjande att kunna erbjuda tapeter av genomgående toppkvalitet vad gäller design, funktion och i hur de är att sätta upp. Alla tapeter är till exempel av Non-Wowenkvalitet där man enkelt limmar på väggen när man skall sätta upp tapetvåderna.

Sandberg Wallpaper ses med fördel med egna ögon i vår butik. Man kan även beställa alla dessa med kort leveranstid på vår webshop.

Härliga tapettider! 🙂

Back to list