om oss norrlandsfärg byggnadsvård

 

Vi älskar vård av byggnader och saker!

Norrlandsfärg AB startades 1965 med tanken att med god service och med god kvalitet på produkterna ha butiker lite varstans runt om i Norrland. Det har drivits vidare på likvärdigt sätt ända tills idag. Idag finns en butik kvar och den ligger i Birsta Sundsvall.

Det är alltså därför vi heter som vi gör. Vi vill värna om det ursprung vi har. Och eftersom tiden gått så har vi utvecklat ett stort och genuint intresse för just Byggnadsvård i ett traditionellt perspektiv. Och det är där den här resan tar vid. Vi värnar om våra 50-åriga rötter från Norrlandsfärg och vi adderar de nya intressen och upptäckter vi gjort efter vägen. Det är alltså det som är Norrlandsfärg Byggnadsvård. För oss är kvalitet alltid viktigare än kvantitet. Och vi väljer alltid så lokalt producerade produkter vi kan hitta med rätt kvalitet.

Hos oss hittar man traditionella måste-grejer såsom beslag från Eskilstuna Kulturbeslag, man hittar linoljor och färg från Selder & Co Linoljefabrik, störtsköna lampor från Karlskrona Lampfabrik och mycket mycket mer. Vår ambition är att kunna vara förstavalet vad gäller att renovera på ett traditionellt vis. Sortimentet kommer utökas eftersom vi hittar produkter av rätt snitt och kvalitet. Ge oss gärna tips och förslag hur vi kan utvecklas.