Blogg

Båtliv

båtliv

Båtliv på Alnö i Sundsvall

Ett liv med träbåt kan vara alldeles underbart. Det kan också vara ett evighetslångt lidande om man inte ser om sin båt på ett bra sätt. Vi gillar personer som har karisma, karaktär och brinner för sina saker. Niclas Johansson på Alnö utanför Sundsvall har alla de egenskaperna och vi kommer få följa Niclas och hans båtägande många gånger i våra bloggar.

båtliv blog

Niclas har precis sjösatt sin ögonsten träbåten Tindra som åkte i sjön för 64:e året i rad. Härliga tider. Niclas med familj tar turer med Tindra så fort han och de får möjlighet. En favorit för Niclas är Ulvö Classic och dess träbåtsfestival.
Niclas är väldigt förtjust i Jotuns båtvårdsprodukter för träbåtar. Den produkten han gillar främst, och som han behandlat Tindra med är Jotun Benar Marine. En gyllentonad båtfernissa som skapar fantastiska resultat.

Niclas använder också en speciell grundolja från Selder & Co för att impregnera träet så att det blir vattentåligt.

Grundolja Selder & Co

Niclas har även ett nytt projekt med en större fantastisk träbåt som han hämtade för några år sedan. Kolla hela filmen om den här. Vi följer med spänning hur det går för Niclas och hans projekt.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Back to list